Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-03-2020 13:42

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 18/3/2020 - 25/3/2020, μεταξύ των ωρών 09:00 - 12:30, στους κυκλικούς κόμβους Αγίου Αθανασίου και Μέσα Γειτονιάς, θα εκτελούνται από ιδιωτική εταιρεία, για συμβόλαιο του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας των εισόδων/εξόδων προς τον κόμβο και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες χωρομετρίας σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 18/3/2020, μεταξύ των ωρών 09:00 - 13:00, θα εκτελούνται εργασίες χωρομετρίας στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας - Λεμεσού παρά τον κόμβο Παρεκκλησιάς, με κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου παρά τον κόμβο Παρεκκλησιάς, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα είναι κλειστή η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας, σε μήκος 500μ. περίπου.  Επίσης στο ίδιο τμήμα θα είναι κλειστό το έρεισμα καθώς και μέρος της λωρίδας εξόδου του αυτοκινητόδρομου.

3. Αναβάλλονται εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι οι εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας (τμήμα Ζύγι - Σκαρίνου) για την περίοδο από τη Δευτέρα 16/3/2020 μέχρι την Παρασκευή 20/3/2020, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00, αναβάλλονται.

Έχουν ήδη ξεκινήσει από την Κυριακή 15/3/2020 και θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 20/3/2020 εργασίες συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού στο τμήμα Σκαρίνου - Γερμασόγεια. Στις εργασίες θα τηρείται το ίδιο ωράριο.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι 1χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΕΧ/ΕΙ)