Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-03-2020 09:36

Εργασίες της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 21/3/2020 και την Κυριακή 22/3/2020, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, που βρίσκεται 1χλμ. ανατολικά της εισόδου προς το Πισσούρι, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα είναι κλειστή ανά πάσα στιγμή η μια λωρίδα κυκλοφορίας, με κατεύθυνση προς Πάφο και εναλλάξ προς Λεμεσό σε μήκος 1χλμ. περίπου και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με  τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση, τηρεί τις πρόνοιες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΕΚ)