Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-05-2020 09:49

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

 

1. Εργασίες σφραγιστικής επάλειψης στο οδόστρωμα σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 5 Μαΐου – 8 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 9.30 π.μ. – 2.30 μ.μ., στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο τμήμα Μονής – Γερμασόγειας, θα διεξάγονται εργασίες σφραγιστικής επάλειψης στο οδόστρωμα.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά ανά πάσα στιγμή μια λωρίδα κυκλοφορίας, στην κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό, σε μήκος μέχρι 1χλμ. περίπου κάθε φορά και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 4 Μαΐου – 29 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 5 μ.μ., καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στις Λεωφόρους Ελευθερίας, Ακροπόλεως, Αυστραλίας, Σπύρου Κυπριανού και Γρίβα Διγενή της Επαρχίας Λάρνακας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά οι εφαπτόμενες λωρίδες κυκλοφορίας (και από τις δύο κατευθύνσεις) και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

3. Εργασίες από τη Cyta στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 11 Μαΐου – 20 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 3 μ.μ., καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, στον παλαιό δρόμο Λάρνακας – Κοφίνου, μεταξύ Αλεθρικού – Αγγλεισίδων, θα εκτελούνται εργασίες από τη Cyta.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 150μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση συστήματος Stop & Go.

4. Εργασίες συντήρησης των ερεισμάτων σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 7 Μαΐου – 29 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 3 μ.μ., καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Λευκωσίας και από τις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης των ερεισμάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά ανά 300μ. μήκος περίπου το έρεισμα του δρόμου, σε όλο συνολικά το μήκος του αυτοκινητόδρομου, χωρίς να επηρεάζεται η κυκλοφορία.

 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

 

(ΙΚ/ΕΙ)