Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-05-2020 14:18

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στη Λάρνακα και στη Λεμεσό

1. Εργασίες ανάπτυξης δικτύου ΑΗΚ στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 6 Μαΐου – 24 Μαΐου, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων, μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου, από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα κυκλοφορίας που εφάπτεται του πεζοδρομίου, μπροστά από τo υπό ανέγερση κτήριo της ΑΗΚ, στη Λεωφόρο Γρ. Διγενή και για μήκος 50μ. περίπου θα είναι κλειστό και η διακίνηση της κυκλοφορίας θα γίνεται με τη χρήση σημάτων STOP and GO.

2. Εργασίες συντήρησης δρόμων στη Λεμεσό

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 10 Μαΐου, μεταξύ των ωρών 6 π.μ. – 6 μ.μ., στη Λεωφόρο Ομονοίας στη Λεμεσό, από τη συμβολή της με την οδό Βασιλέως Παύλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο Νέου Λιμανιού, θα εκτελούνται εργασίες τοπικής συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείσει τμηματικά η μια λωρίδα στη μια κατεύθυνση σε μήκος 200 μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.


(ΝΝ/ΕΙ)