Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-05-2020 14:48

Εργασίες για επιδιόρθωση βλάβης του αρδευτικού συστήματος στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων, σε συνεργασία με τα Κοινοτικά Συμβούλια Λάνιας και Τριμίκλινης ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 21/5/2020 και την Παρασκευή 22/5/2020, μεταξύ των ωρών 08:00 – 16:00, θα εκτελούνται εργασίες για επιδιόρθωση βλάβης του αρδευτικού συστήματος σε τμήμα του δρόμου Λεμεσού – Πλατρών.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα διακίνησης με κατεύθυνση προς Πλάτρες, σε τμήμα του δρόμου μήκους 100μ. περίπου, μεταξύ Λάνιας – Τριμίκλινης και θα γίνεται εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα STOP& GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και τα Κοινοτικά Συμβούλια Λάνιας και Τριμίκλινης απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΕΚ/ΣΧ)