Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-11-2020 14:45

Διαδικτυακό πρόγραμμα κατάρτισης με θέμα «Οργάνωση και Διαχείριση Γραφείου»

Το Κέντρο Παραγωγικότητας ανακοινώνει τη διεξαγωγή διαδικτυακού προγράμματος (εξ αποστάσεως ηλεκτρονικής μάθησης) με τίτλο «Οργάνωση και Διαχείριση Γραφείου» διάρκειας 14 ωρών. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στις 1, 3, 8 και 9/12/2020 από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 12:15 μ.μ. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί μέσω του εργαλείου Ζoom.

Στόχος του προγράμματος είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τις κυριότερες έννοιες που αφορούν θέματα oργάνωσης γραφείου, να μπορούν να οργανώσουν καλύτερα το γραφείο/επιχείρησή τους, χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία αλλά και τις νέες εκπαιδευτικές μεθοδολογίες, και να αποκτήσουν γνώσεις λογιστικής (για μη λογιστές) και οικονομικών θεμάτων έτσι, ώστε να μπορούν να οργανώνουν καλύτερα και ευκολότερα τα διοικητικά και γραμματειακά θέματα.

Το πρόγραμμα «Οργάνωση και Διαχείριση Γραφείου» απευθύνεται σε γραμματείς, υπάλληλους γραφείου, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και επιχειρηματίες γενικότερα, αλλά και έμπειρους καθοδηγητές όσον αφορά την απόκτηση γνώσεων για την καλύτερη οργάνωση του γραφείου τους. 

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε για επιχορήγηση από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, καθώς και άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης. 

Δικαίωμα Συμμετοχής €140,00 το άτομο

Επιχορήγηση της ΑνΑΔ   €112,00 το άτομο

Πληρωτέο ποσό στο ΚΕΠΑ

€28,00το άτομο 

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβληθούν από τη ιστοσελίδα του Κέντρου Παραγωγικότητας στο σύνδεσμό:

http://www.mlsi.gov.cy/mlsi/kepa/kepa_new.nsf/All/094B3C76BDEFAFA7C22583B4004411BC

Για περισσότερες πληροφορίες και για υποβολή αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν και με τον υπεύθυνο του Προγράμματος Δρ Γεώργιο Χωραττά στο τηλέφωνο 22806105 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ghorattas@kepa.mlsi.gov.cy.

(ΣΧ)