Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-03-2021 14:10

Συμμετοχή Επιτρόπου Εθελοντισμού και ΜΚΟ στο διαδικτυακό διάλογο με θέμα «Επαναφορά 21ου αιώνα: Ανθρώπινη ανάπτυξη, εθελοντισμός και το νέο κοινωνικό συμβόλαιο»

Ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη, μετά από πρόσκληση του προγράμματος των Εθελοντών των Ηνωμένων Εθνών, θα λάβει μέρος στο διαδικτυακό διάλογο με θέμα «Επαναφορά 21ου αιώνα: Ανθρώπινη ανάπτυξη, εθελοντισμός και το νέο κοινωνικό συμβόλαιο» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη,  23 Μαρτίου 2021, 5 - 6:30 μ.μ.  Φιλοξενείται από κοινού από το πρόγραμμα εθελοντών των Ηνωμένων Εθνών και από το Γραφείο Αναφορών Ανθρώπινης Ανάπτυξης.

Στόχος του διαλόγου είναι η  χάραξη ενός τολμηρού νέου δρόμου για ανάπτυξη όπου οι άνθρωποι και ο πλανήτης ευημερούν, εργαζόμαστε και συνεργαζόμαστε. Ποιος θα μπορούσε να είναι ο ρόλος του εθελοντισμού στην εξέλιξη μιας νέας κοινωνικής σύμβασης μεταξύ ανθρώπων και κρατών που διασφαλίζει την ανθρώπινη ανάπτυξη για όλους προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον;

Συμμετέχοντας σε αυτόν τον διαδικτυακό διάλογο, θα μας δοθεί η δυνατότητα να λάβουμε μέρος σε  σημαντικές συζητήσεις σχετικά με το γιατί και πώς μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο μεταξύ ανθρώπων, εθελοντισμού  και κρατών για έναν πιο πράσινο, πιο δίκαιο κόσμο μετά την πανδημία  εποχή.

 

(ΙΚ/ΕΙ)