Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-08-2021 13:47

Εργασίες σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Κυριακή 29/8/2021, μεταξύ των ωρών 06:00 - 18:00, σε τμήμα του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Πάφου (Β6), στην οδό Ηλία Καννάουρου, θα διεξάγονται κατασκευαστικές εργασίες σκαμμάτων και τοποθέτησης σωλήνων από ιδιωτική εταιρεία για τις ανάγκες της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των εργασιών:

  • Το τμήμα της οδού Ηλία Καννάουρου, από τον κυκλικό κόμβο στη συμβολή των οδών Πάφου/Κάθετου Δρόμου/Ηλία Καννάουρου μέχρι τη συμβολή της με τις οδούς Κυπαρισσώνα/Παπανικολή με κατεύθυνση προς Ύψωνα θα είναι κλειστό. 
  • Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση προς Ύψωνα, θα διοχετεύεται δια μέσου της Λεωφόρου Νίκαιας βόρεια, τον συνδετήριο δρόμο του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου, τις οδούς Σωτήρη Τσαγγάρη, Πετράκη Γιάλλουρου και Ηλία Καννάουρου. 
  • Η κυκλοφορία με κατεύθυνση από Ύψωνα προς Λεμεσό μέσω της οδού Ηλία Καννάουρου δεν θα επηρεαστεί.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

ΕΧ/IK