Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-06-2018 13:36

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 18/6/2018 - 22/6/2018, μεταξύ των ωρών 07:30 - 19:30, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης στη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, με κατεύθυνση προς Λεμεσό και την περίοδο 25/6/2018 - 29/6/2018 με κατεύθυνση προς Πάφο, από το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η σήραγγα θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση πριν τη σήραγγα του αυτοκινητόδρομου, θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση. 

2. Εργασίες κατασκευής συστήματος ομβρίων σε τμήμα της οδού Νίκου Ρούσου στη Λεμεσό 

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του έργου «Μελέτη και Κατασκευή του Κάθετου Δρόμου που συνδέει το Νέο Λιμάνι Λεμεσού με τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου, Φάση II – Τμήμα Β’ (Παράλληλος Δρόμος)», από την Τρίτη 12/6/2018 και για περίοδο 1,5 μήνα περίπου, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής συστήματος ομβρίων σε τμήμα της οδού Νίκου Ρούσου, από τη συμβολή της με την οδό Έγκωμης μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιωσήφ Τίτο. 

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των κατασκευαστικών εργασιών, το πιο πάνω τμήμα της οδού Νίκου Ρούσου θα είναι κλειστό και το κοινό θα μπορεί να διακινείται μέσω των οδών Έγκωμης, Ιντίρας Γκάντι και Ιωσήφ Τίτο.  

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΜΓ)