Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-06-2018 08:44

Το Υπουργείο Γεωργίας προωθεί την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση - Οπτικοακουστικό υλικό από την εκδήλωση πόντισης τεχνητού υφάλου στη Λεμεσό

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή η εκδήλωση πόντισης τεχνητού υφάλου στη θαλάσσια περιοχή Λεμεσού που διοργάνωσε το Τμήμα Αλιείας και Θαλάσσιων Ερευνών και το Λύκειο Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.  Με στόχο τη δημιουργία ενός ακόμη παραγωγικού τεχνητού ύφαλου και την προώθηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης για το θαλάσσιο περιβάλλον δύτες και μαθητές του Λυκείου υπό την καθοδήγηση των καθηγητών τους, μελέτησαν, διερεύνησαν και συμμετείχαν στη διαδικασία κατασκευής μέρους του τεχνητού υφάλου που αποτελείται κυρίως από αμφορείς και πήλινα αγγεία.

Στην εκδήλωση πόντισης τεχνητού υφάλου στη θαλάσσια περιοχή Λεμεσού παρευρέθηκαν και απηυθύναν χαιρετισμό ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος  κ. Κώστας Καδής και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Χαμπιαούρης.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε σχετικές φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση: http://www01.intranet.gov.cy/public/moa/agriculture.nsf/All/0F9026887B04BD64C22582A9003C1D6B?OpenDocument

Το έργο συγχρηματοδοτείται κατά 75% από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας 2014-2020) και κατά 25% από την Κυπριακή Δημοκρατία.

(ΜΑΚ)