Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-09-2021 11:23

Οδικές εργασίες στην Επαρχία Λάρνακας

1.  Εργασίες καθαρισμού οχετών στην οδό Πιαλέ Πασιά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 4/10/2021, μεταξύ των ωρών 8:00 – 15:00 στην οδό Πιαλέ Πασιά στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού οχετών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η οδός Πιαλέ Πασιά, από τη αρχή της (με κατεύθυνση από Μεσαιωνικό Κάστρο προς περιοχή Μακένζυ) μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ιστικλάλ, θα είναι κλειστή και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

2.  Εργασίες συντήρησης οδικού φωτισμού σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 3/10/2021 -7/10/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 17:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του οδικού φωτισμού σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας – Κοφίνου (παρά τον κυκλικό κόμβο Κοφίνου) και των παρακείμενων εξόδων, της Επαρχίας Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας 1500μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

3.  Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στον Δήμο Αραδίππου λόγω κοινωνικής εκδήλωσης

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 4/10/2021, μεταξύ των ωρών 16:00 – 19:30, εντός του Δήμου Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω εκδήλωσης, θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, από τα φώτα τροχαίας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.  Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

4.  Εργασίες καθαριότητας και κλαδέματος κεντρικής νησίδας στη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 4/10/2021 – 19/10/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 19:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στη Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες καθαριότητας και κλαδέματος της κεντρικής νησίδας από τον Δήμο Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρικής νησίδας και από τις δύο κατευθύνσεις σε μήκος 500μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

5.  Εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων κεντρικής νησίδας σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α3) Λάρνακας - Παραλιμνίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 5/10/2021 – 10/10/2021, μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:30, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου (Α3) Λάρνακας - Παραλιμνίου, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού των ερεισμάτων εκατέρωθεν τις κεντρικής νησίδας, με τη χρήση αυτοκινούμενης σκούπας (σάρωθρο).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η δεξιά (ταχεία)  λωρίδα κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓ/ΕΧΡ)