Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-10-2021 14:19

Εκδήλωση στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της, στηρίζει εμπράκτως την εκδήλωση που διοργανώνεται στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού από το Τμήμα Παιδιών και Εφήβων Λεμεσού της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας του ΟΚΥΠΥ, στις 10 Οκτωβρίου 2021 από τις 11:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ.

Συγκεκριμένα η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας και αφορά την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τις υπηρεσίες του Τμήματος Παιδιών και Εφήβων Λεμεσού της Διεύθυνσης Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχουν επίσης ψυχαγωγικού χαρακτήρα δραστηριότητες για τα παιδιά.

Το Δ.Σ. και η Διεύθυνση της Αρχής, διά μέσω του Προέδρου του Δ.Σ. Δρ. Αντώνη Στυλιανού, δηλώνουν ότι πάντοτε θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία, ενημέρωση και κινητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών σε τόσο σημαντικά θέματα όπως αυτά της Υγείας.

Συμπληρωματικά των πιο πάνω, ο Διευθυντής του Λιμανιού Λεμεσού κ. Παναγιώτης Αγαθοκλέους ανάφερε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις καθώς και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα αλλά και εκδηλώσεις που προάγουν τον Εθελοντισμό, την Ισότητα και τα Ανθρώπινα δικαιώματα,  τυγχάνουν προτεραιότητας εξυπηρέτησης στους χώρους του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού. 

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου προσκαλεί το κοινό να στηρίξει με την παρουσία του την πιο πάνω εκδήλωση.

(ΝΓ/ΣΧ)