Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-10-2021 14:58

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει την εκδήλωση «Νέοι και Οδική Ασφάλεια»

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς της, στηρίζει εμπράκτως την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού από το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στους νέους και έχει τίτλο «Νέοι και Οδική Ασφάλεια».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, Τμήμα Τροχαίας και τους Εθελοντές Οδικής Ασφάλειας Τροχαίας Λεμεσού, στις 31 Οκτωβρίου 2021, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 4:00 μ.μ. και αφορά την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για την Οδική Ασφάλεια, ένα πολύ σημαντικό και επίκαιρο θέμα λόγω τις αύξησης των Οδικών Δυστυχημάτων από την αλόγιστη οδήγηση και μη τήρηση των Κανόνων Οδικής Ασφαλείας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διανομή διαφωτιστικού ενημερωτικού υλικού, επίδειξη οδικού εξοπλισμού ασφαλείας για χρήση μοτοσυκλετών, θα εκτεθούν περιπολικό της αστυνομίας, αστυνομικές μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητο το οποίο είχε εμπλακεί σε οδική σύγκρουση, αγωνιστικά αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε αγώνες και τέλος, θα διατεθούν δώρα για τα παιδιά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Διεύθυνση της Αρχής, μέσω του Προέδρου του, Δρα Αντώνη Στυλιανού, δηλώνουν ότι πάντοτε θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία, ενημέρωση και κινητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών σε τόσο σημαντικά θέματα όπως αυτά της οδικής ασφάλειας.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου καλεί το κοινό να στηρίξει με την παρουσία του την εκδήλωση. 

(ΕΚ/ΣΧ)