Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

08-11-2021 18:42

Στήριξη της Αρχής Λιμένων στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο σε φιλανθρωπική εκδήλωση της Λέσχης Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στήριξε την διεξαγωγή του 2ου Ράλλυ της Λέσχης Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου προς όφελος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, το οποίο διεξάχθηκε στις 7 Νοεμβρίου 2021 και είχε ως τερματισμό την κεντρική πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού.

Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα προς όφελος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και η Αρχή Λιμένων Κύπρου παραχώρησε αφιλοκερδώς τους χώρους του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού για τους σκοπούς της διοργάνωσης. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Αρχή Λιμένων Κύπρου τιμήθηκε για την προσφορά της.

Σε χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος της Αρχής Λιμένων Κύπρου αναφέρθηκε στην ιστορικότητα του χώρου αλλά και τη σημαίνουσα προσφορά της Λέσχης Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου, τονίζοντας τον φιλανθρωπικό και κοινωφελή χαρακτήρα της διοργάνωσης και αναφέροντας ότι η Αρχή Λιμένων Κύπρου θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό στηρίζοντας και υποστηρίζοντας τέτοιου είδους εκδηλώσεις.


(ΜΒ)