Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-02-2022 11:56

Αιτήσεις για απόκτηση επαγγελματικής άδειας αλιείας κατηγορίας Γ΄ με τη χρήση σκάφους και δίκτυ στον ώμο για το έτος 2022

Το Τμήμα Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για απόκτηση επαγγελματικής άδειας αλιείας κατηγορίας Γ΄ με τη χρήση σκάφους και δίκτυ στον ώμο.

Οι επαγγελματικές άδειες αλιείας κατηγορίας Γ΄ αφορούν τη χρήση 800 μέτρων δικτύων με σκάφος και τη χρήση 25 μέτρων δίκτυ στον ώμο.

Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται από τις 7 Φεβρουαρίου 2022 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου 2022, στις κατά τόπους Επαρχιακές Μονάδες.

Αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και στην  ηλεκτρονική διεύθυνση ssavva@dfmr.moa.gov.cy, επισυνάπτοντας  όλα τα απαραίτητα έγγραφα.

Οι αιτήσεις θα εξετάζονται και θα εγκρίνονται κατά σειρά προτεραιότητας, σε σχέση με την ημερομηνία παραλαβής της αίτησης και νοουμένου ότι πληρούνται τα κριτήρια που προβλέπονται από τη νομοθεσία.  

Οι αιτήσεις θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Τμήματος Αλιείας και Θαλασσίων Ερευνών, www.moa.gov.cy/moa/dfmr από τη Δευτέρα 07/02/2022.

 

EX/ΣΧ