Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-03-2022 14:05

Διεξαγωγή σειράς Επαρχιακών Εσπερίδων με θέμα: «Η Διεργασία της Επαγγελματικής Αγωγής – Οι Επαγγελματικές Προοπτικές και οι Τάσεις στην Αγορά Εργασίας»

Η Υπηρεσία Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής (ΥΣΕΑ) της Διεύθυνσης Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης (ΔΜΓΕ) του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Δημοσίων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης και τη στήριξη του Κυπριακού Συνδέσμου Καθηγητών/Καθηγητριών Σ.Ε.Α. (ΟΕΛΜΕΚ), ανακοινώνει τη διοργάνωση της 2ης σειράς Επαρχιακών Εσπερίδων με θέμα: «Η Διεργασία της Επαγγελματικής Αγωγής – Οι Επαγγελματικές Προοπτικές και οι Τάσεις στην Αγορά Εργασίας».

Οι Εσπερίδες θα πραγματοποιηθούν  σύμφωνα με το πιο κάτω πρόγραμμα:

Λεμεσός, Δευτέρα 14/3/2022 στο Θέατρο Λανιτείου,   Λευκωσία, Τρίτη 15/3/2022 στο Αμφιθέατρο Λυκείου Αρχ. Μακαρίου Γ’ - Δασούπολης  και Λάρνακα, Πέμπτη,  17/3/2022 στο Αμφιθέατρο Λυκείου Αγίου Γεωργίου.

Οι ώρες διεξαγωγής θα είναι 18.30 – 21.30 για όλες τις επαρχίες.

Στις συναντήσεις θα γίνουν συγκεκριμένες αναφορές με βάση τα Επιστημονικά Πεδία της Δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κύπρου και Ελλάδας ως ακολούθως:

Ανθρωπιστικές Σπουδές (Τμήμα Κλασσικών Σπουδών και Φιλοσοφίας)

Νομική Επιστήμη (Παγκύπριος Δικηγορικός Σύλλογος)

Θετικές Επιστήμες (Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο - ΕΤΕΚ)

Επιστήμες Υγείας (Παγκύπριος Ιατρικός Σύλλογος)

Οικονομικές Σπουδές (Ένωση Οικονομολόγων Κύπρου)

Ναυτιλιακά Επαγγέλματα (Υφυπουργείο Ναυτιλίας)

Πληροφορική (Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής  

Πολιτικής)

Οι ενδιαφερόμενοι/ες από τις επαρχίες Πάφου και Αμμοχώστου, που δεν θα μπορέσουν να παραστούν στις συναντήσεις, είναι δυνατόν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά τις Εσπερίδες που διοργανώνονται στη Λεμεσό και Λάρνακα αντίστοιχα.

Στις συναντήσεις θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΙΠ