Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

30-03-2022 16:20

Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού “MusEdX2022”

Η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης (Τομέας Πολιτισμού και Αθλητισμού), σε συνεργασία με το Γραφείο Επιθεώρησης Μουσικής, του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνουν ότι έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς ο διαγωνισμός “MusEdX2022”. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από Γυμνάσια, Λύκεια (δημόσια και ιδιωτικά) και Τεχνικές και Επαγγελματικές Σχολές Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΤΕΣΕΚ).

Η Επιτροπή, που αξιολόγησε τις προτάσεις, που υποβλήθηκαν, έχει αποφασίσει τη βράβευση και τη δημόσια παρουσίαση των ομιλιών έξι συμμετεχόντων/συμμετεχουσών, ως ακολούθως, με αλφαβητική σειρά:

Στέφανος Αγαπίου (Λύκειο Αρχαγγέλου «Απόστολος Μάρκος»), Χρυσοβαλάντης Αντρέου (Λύκειο και ΤΕΣΕΚ Πόλεως Χρυσοχούς), Σπυρίδωνας Γεωργίου (Γυμνάσιο Δροσιάς – Μουσικό Σχολείο), Μαρίλια Καλλασίδου (Γυμνάσιο Έγκωμης), Παναγιώτης Νικολάου (Λανίτειο Λύκειο), Βασίλειος Ντάτης (Γυμνάσιο Σταυρού).

Η δημόσια παρουσίαση των ομιλιών και η τελετή για την απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθούν, όπως έχει ανακοινωθεί, στις 6 Απριλίου 2022 και ώρα 11:15 π.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, με συμμετοχή ακροατηρίου, αναλόγως των μέτρων διασφάλισης της υγείας που θα ισχύουν κατά την ημερομηνία της εκδήλωσης. Για κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ.: 22800698 μέχρι τις 5.4.2022. Η διαδικτυακή παρουσίαση της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί περί τα μέσα Μαΐου σε ημερομηνία και ώρα που θα ανακοινωθεί.

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας συγχαίρει τους νέους και νέες που συμμετείχαν, τους/τις εκπαιδευτικούς και όσους/ες ενθάρρυναν τη συμμετοχή στη νέα αυτή δημιουργική δράση.  

ΙΠ