Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

04-04-2022 14:48

Διοργάνωση Εσπερίδας με θέμα: «Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας και της Παραβατικότητας στα Σχολεία»

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, στο πλαίσιο του στόχου του για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας και της παραβατικότητας στα σχολεία, διοργανώνει Εσπερίδα την Πέμπτη, 7 Απριλίου 2022, από τις 16:30 – 19:00 (Εγγραφές 16:00-16:30), στο Σιακόλειο Εκπαιδευτικό Κέντρο Κλινικής Ιατρικής (Πανεπιστήμιο Κύπρου), στα Λατσιά.

Στην Εσπερίδα χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού κ. Παύλος Μυλωνάς.

Ομιλητές θα είναι οι:

- Δρ Κωνσταντίνος Μ. Κόκκινoς,  Καθηγητής Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

- Δρ Κώστας Φάντη, Αναπληρωτής Καθηγητής Αναπτυξιακής Ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας, στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και Διευθυντής του Εργαστηρίου Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας.

Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν διά ζώσης την Εσπερίδα θα πρέπει να υποβάλουν δήλωση συμμετοχής στο Διαδικτυακό Περιβάλλον Εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου: https://www.pi-eggrafes.ac.cy

Η Εσπερίδα θα μεταδίδεται και ζωντανά μέσω διαδικτύου (live streaming), στο:  

https://ucy.cloud.panopto.eu/Panopto/Pages/Viewer.aspx?id=d98d8e42-989f-4e71-9c1d-ae690091c26b

 

ΙΠ