Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-06-2022 13:59

Συνάντηση του Επιτρόπου Προεδρίας με το νέο Δ.Σ. του Σωματείου «Ο Κορμακίτης»

Ο Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου είχε σήμερα συνάντηση με το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Ο Κορμακίτης». Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που άπτονται νέων δράσεων και πρωτοβουλιών του Σωματείου, καθώς και το θέμα του αθλητικού γηπέδου στον Κορμακίτη, του οποίου οι εργασίες φτάνουν στο τέλος τους και σύντομα θα είναι έτοιμο για χρήση.

Έγινε επίσης συζήτηση για τον κατεχόμενο Κορμακίτη, όπου ο Επίτροπος Προεδρίας ζήτησε από το Σωματείο όπως κάποιες δράσεις, πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις, με την στήριξη του Γραφείου του, λαμβάνουν χώρα στο κατεχόμενο χωριό.

Ο Επίτροπος χαιρέτισε το γεγονός ότι το νέο ΔΣ του Σωματείου απαρτίζεται κυρίως από νέα άτομα της κοινότητας των Μαρωνιτών, που έχουν ζήλο και όραμα να προσφέρουν τόσο στο Σωματείο όσο και στην κοινότητά τους.

Τέλος, ανάφερε ότι βασικός στόχος της στρατηγικής της Κυβέρνησης για τις Θρησκευτικές Ομάδες είναι η νέα γενιά να παραμείνει στις ρίζες της, να μάθει την ιστορία, τα ήθη, έθιμα και τις παραδόσεις της και κάλεσε το νέο Δ.Σ. να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση για να πετύχει τους στόχους του.

Ο Πρόεδρος και τα νέα μέλη του Σωματείου ευχαρίστησαν τον κ. Φωτίου για τη συνεχή στήριξή του προς το Σωματείο τους.


(ΡΜ/ΜΒ/ΣΧ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα