Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-07-2022 18:17

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων είχε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Πρώην Βουλευτών

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κα Αννίτα Δημητρίου είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Πρώην Βουλευτών της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σοφοκλή Φυττή, τον Αντιπρόεδρο κ. Δήμο Γεωργιάδη και τα Μέλη κ. Πολύβιο Κόλοκο, κ. Ανδρέα Μουσκάλλη, κ. Νίνο Χατζηρούσο, κα Αντιγόνη Περικλέους Παπαδοπούλου και κ. Γεώργιο Βαρνάβα.

Κατά τη συνάντηση, κατά την οποία η Πρόεδρος της Βουλής ενημερώθηκε για τους σκοπούς του σωματείου, επισήμανε ότι το έργο που μπορούν να επιτελέσουν τα μέλη του σωματείου, ως πρώην εκλελεγμένοι αντιπρόσωποι του κυπριακού λαού, είναι σημαίνουσας σημασίας για την περαιτέρω ανάδειξη του κοινοβουλευτικού θεσμού και την προάσπιση των συμφερόντων της Δημοκρατίας στο εξωτερικό. Συναφώς, υπογράμμισε τη βούλησή της να στηρίξει τους πρώην βουλευτές στις προσπάθειες για επίτευξη των στόχων και σκοπών του σωματείου και να συμβάλει με τους πλέον δόκιμους τρόπους στην επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τα μέλη του σωματείου.

Από πλευράς τους, οι πρώην βουλευτές εξέφρασαν τη βούληση να συνεισφέρουν με την εμπειρία και τις γνώσεις τους στην προαγωγή του έργου της Βουλής των Αντιπροσώπων, με όραμα να αποτελέσουν αρωγό στις προσπάθειες για αναβάθμιση του Νομοθετικού Σώματος του οποίου αποτέλεσαν μέλη.

Έγινε τέλος ανταλλαγή απόψεων και υποβλήθηκαν εισηγήσεις αναφορικά με τρόπους εγκαθίδρυσης πιο στενής συνεργασίας μεταξύ Βουλής και Σωματείου Πρώην Βουλευτών, μέσω της υλοποίησης κοινών δράσεων και εκδηλώσεων.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)