Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-09-2022 09:52

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

1. Εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στον δρόμο Ιδαλίου – Ποταμιάς και στη Λεωφ. Αρχιεπ. Μακαρίου Γ’ στη Λακατάμεια

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 12/9/2022 μέχρι και την Πέμπτη 15/9/2022, από τις 20:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες επιδιόρθωσης οδοστρώματος στον δρόμο Ιδαλίου – Ποταμιάς και στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λακατάμεια.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήματα των επηρεαζόμενων δρόμων θα είναι κλειστά σε μήκος 1000μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου παρακείμενων παρόδων.

2. Εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 12/9/2022 μέχρι και την Τετάρτη 14/9/2022, στον παλιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, μεταξύ των ωρών 08:00 – 17:00, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τμήμα του παλιού δρόμου Λευκωσίας – Λεμεσού, λίγο μετά την έξοδο προς Άγιο Θεόδωρο, με κατεύθυνση προς Λεμεσό, θα κλείσει και στις δύο λωρίδες και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων. Με το πέρας των εργασιών ο δρόμος θα δίδεται εξ’ ολοκλήρου στην κυκλοφορία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


(ΜΒ/ΕΧΡ)