Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-10-2022 15:29

Οδικές εργασίες και ρυθμίσεις οδικής κυκλοφορίας στις Επαρχίες Λάρνακας και Λεμεσού

1. Εργασίες κλαδέματος δέντρων στον δρόμο Μαζωτού – Κιτίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 27/10/2022, μεταξύ των ωρών 08:00 – 14:00, σε τμήμα του δρόμου Μαζωτού – Κιτίου, θα εκτελούνται εργασίες κλαδέματος δέντρων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει τμήμα του δρόμου, μήκους διακοσίων (200) μέτρων περίπου, με κατεύθυνση από Μαζωτό προς Κίτι, ένα χιλιόμετρο μετά το Πάρκο Καμήλων, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση με χρήση σήμανσης STOP & GO.


2.
Κλειστοί δρόμοι στην Αραδίππου για παρέλαση 28ης Οκτωβρίου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 28/10/2022, μεταξύ των ωρών 07:00 – 11:30, σε τμήματα των Λεωφόρων Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, Γρηγόρη Αυξεντίου και 1ης Απριλίου στην Αραδίππου, θα πραγματοποιηθεί παρέλαση.

Κατά τη διάρκεια της πιο πάνω παρέλασης, θα κλείσουν τα ακόλουθα τμήματα και στις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων:

  • Η Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ από το μνημείο Ηρώων μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο 1ης Απριλίου.
  • Η Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου από το μνημείο Ηρώων μέχρι το Β΄ Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου, και
  • Η Λεωφόρος 1ης Απριλίου από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Βασιλέως Παύλου.


3. Κλειστή η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου προς το Κολόσσι / Ερήμη

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, στο πλαίσιο κατασκευής του νέου οδικού δικτύου στην περιοχή του Νέου Γηπέδου Λεμεσού, ανακοινώνει ότι, η έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου προς το Κολόσσι / Ερήμη θα παραμείνει κλειστή από τη Δευτέρα 31/10/2022 μέχρι το Σάββατο 5/11/2022.

Οι επηρεαζόμενοι οδηγοί προτρέπονται να χρησιμοποιούν την προηγούμενη έξοδο προς Ύψωνα ή την επόμενη έξοδο προς Έρήμη.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.


(ΜΒ)