Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-11-2022 12:58

Δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ως απάντηση στο ΑΚΕΛ για την Οικονομία

Το ΑΚΕΛ επιχειρεί για άλλη μία φορά, να δηλητηριάσει το πολιτικό κλίμα, επαναλαμβάνοντας υβριστικές αναφορές και ψεύδη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Πελεκάνος είπε ότι «το ΑΚΕΛ δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον Νίκο Αναστασιάδη, γιατί είναι ο Πρόεδρος που πήρε τη χώρα από τα ‘σκουπίδια’ που οι ίδιοι την ʽπέταξανʼ και την ανέβασε στην επενδυτική βαθμίδα, με τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης σε όλη την ΕΕ.

Γιατί με τα έργα του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αποκάλυψε ποιοι αποστέρησαν με τα συνθήματα τους σωρεία δικαιωμάτων των εργαζομένων, γιατί τα επανέφερε, γιατί από το 17% ανεργία που παρέδωσαν τη μείωσε στο κάτω του 7%.

Το ΑΚΕΛ δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον Νίκο Αναστασιάδη, γιατί στα δέκα χρόνια διακυβέρνησης αποκαλύφθηκαν σκάνδαλα που άλλοι για δεκαετίες έκρυβαν ʽκάτω από το χαλί’.

Γιατί σε αυτά τα σκάνδαλα πρωταγωνιστούσε και πρωταγωνιστεί το ίδιο το δικό τους κόμμα.

Όσον αφορά τους ισχυρισμούς για το Κυπριακό, αυτό που ερωτώνται και πρέπει να απαντήσουν είναι γιατί επί διακυβέρνησής τους δεν ʽτσίμεντωσανʼ το ‘ναι’. Αλλά το σημαντικότερο είναι πως τα όσα επαναλαμβάνουν ως αφήγημα, διαψεύδονται από όσα ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ και διαπραγματευτής κ. Ανδρέας Μαυρογιάννης κατέθεσε σε σωρεία συνεντεύξεων του.

Λυπούμαστε γιατί το ΑΚΕΛ επιχειρεί, για άλλη μία φορά, να δηλητηριάσει το πολιτικό κλίμα, επαναλαμβάνοντας υβριστικές αναφορές και ψεύδη που έχουν κατʼ επανάληψη, όχι μόνο εξεταστεί, αλλά και απαντήθηκαν από τον λαό στις Βουλευτικές Εκλογές του Μάη του 2021, με κάθετη μείωση των ποσοστών όσων μετέρχονται ανάλογες μεθόδους».


(ΡΜ/ΜΒ/ΕΧΡ)