Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-02-2023 08:46

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 13ης Φεβρουαρίου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 14ης Φεβρουαρίου 2023 ανταποκρίθηκε σε 24 κλήσεις για βοήθεια, 14 πυρκαγιές και 10 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Η ώρα 21:24, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ξύλινη οροφή/πέργολα σε τριώροφη ιδιωτική κατοικία στην Κοινότητα Έμπα της Επαρχίας Πάφου. Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 21:48. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, υπέστησαν ζημιές η γυψοσανίδα και ξύλινο σανιδάκι περιμετρικά του φουγάρου του τζακιού. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, οι ιδιοκτήτες βρίσκονταν εντός της οικίας χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσουν. Η πυρκαγιά φαίνεται να προκλήθηκε από ελαττωματική καπνοδόχο τζακιού.

Η ώρα 00:29, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοιχτό χώρο στον Άγιο Παύλο στην επαρχία Λευκωσίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου. Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, υπέστη εκτεταμένες ζημιές ολόκληρο το όχημα. Θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών της πυρκαγιάς αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.    

(ΜΓ/ΙΚ)