Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-03-2023 14:18

Σημαντικές συναντήσεις στο πρόγραμμα της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας

Σημαντικές συναντήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Αθηνάς Μιχαηλίδου, στο αμέσως επόμενο διάστημα, με βασικούς εταίρους και εμπλεκόμενους φορείς στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τη νεολαία.

Συγκεκριμένα, προγραμματίζονται συναντήσεις της Υπουργού με τις ηγεσίες της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών (ΠΣΕΜ), της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Φοιτητικών Ενώσεων (ΠΟΦΕΝ), των Εκπαιδευτικών Οργανώσεων ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, καθώς και των Οργανωμένων Γονέων Προδημοτικής, Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης.

Η κ. Μιχαηλίδου, θα συναντηθεί, επίσης, με τις ηγεσίες των  Κοινοβουλευτικών Κομμάτων, όπως και με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού της Βουλής.

Παράλληλα, προγραμματίζονται και συναντήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (ΚΟΑ) και του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ).

Οι συναντήσεις αυτές έχουν ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τη νεολαία, καθώς και για τις προτεραιότητες του Υπουργείου, με βάση το Πρόγραμμα Διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η αγαστή συνεργασία με όλους τους εταίρους αποτελεί βασική επιδίωξη της νέας Υπουργού για επίτευξη των στόχων του ΥΠΑΝ.

ΙΠ