Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-03-2023 12:59

Ανακοινώσεις Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Πάφου


1. Εργασίες συντήρησης αντλιοστασίου στην οδό Πιαλέ Πασά, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 9/3/2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 14:00, στην οδό Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα, θα γίνονται εργασίες συντήρησης αντλιοστασίου, από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει το τμήμα της οδού Πιαλέ Πασά από τη συμβολή της με την οδό Αθηνών μέχρι τη συμβολή της με την οδό Τουρκουτρέις και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.


2. Εργασίες συντήρησης/καθαρισμού συστήματος αποχετεύσεως στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τετάρτη 8/3/2023, μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:00, στην κεντρική νησίδα του αυτοκινητόδρομου Πάφου-Λεμεσού (Α6) και στις δύο κατευθύνσεις, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης/καθαρισμού του συστήματος αποχετεύσεως.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΣΧ)