Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-04-2023 15:27

Ανακοίνωση του Γραφείου Επιτρόπου Επικοινωνιών – Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας για την επίσκεψη του Υφυπουργού Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής στα γραφεία του Επιτρόπου

Ο Υφυπουργός Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής κ. Φίλιππος Χατζηζαχαρία επισκέφθηκε τα γραφεία του Επιτρόπου Επικοινωνιών, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Επίτροπο Επικοινωνιών κ. Γιώργο Μιχαηλίδη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Υφυπουργείου Έρευνας, Καινοτομίας & Ψηφιακής Πολιτικής (ΕΚΨΠ) ο κ. Στέλιος Χειμώνας, Γενικός Διευθυντής Υφυπουργείου ΕΚΨΠ, η κα Κυριακή Πάντιαρου, Επικεφαλής του Γραφείου του Υφυπουργού, ο κ. Σταύρος Τσιακκουρής, Συντονιστής Γενικού Γραφείου Διευθυντή και ο κ. Πάνος Παναγιώτου, Υπεύθυνος Ασφάλειας Πληροφορίων και εκ μέρους του Γραφείου Επιτρόπου Επικοινωνιών ο κ. Πέτρος Γαλίδης, Βοηθός Επίτροπος, ο κ. Αντώνης Αντωνιάδης, Διευθυντής Γραφείου Επίτροπου Επικοινωνιών και ο κ. Διαμαντής Ζαφειριάδης, Προϊστάμενος Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι αρμοδιότητες της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας, θέματα κυβερνοασφάλειας και οι τελευταίες εξελίξεις στον κυβερνοχώρο στην Κύπρο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

 

(ΜΒ/ΣΧ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα