Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-04-2023 15:24

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας

1. Εργασίες στο κεντρικό στηθαίο ασφαλείας του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 24/4/2023 – 11/5/2023, μεταξύ των ωρών 22:00 και 05:30 της επόμενης ημέρας, εκτός Παρασκευής και Σαββατοκύριακου, στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αντανακλαστικών πρισμάτων στο κεντρικό στηθαίο ασφαλείας του δρόμου.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας στη μία κατεύθυνση μόνο, σε μήκος 1500μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.


2.
Κλειστό τμήμα της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Αραδίππου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 1/5/2023, μεταξύ των ωρών 14:00 και 24:00, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στην Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί κοινωνική εκδήλωση από τον Δήμο Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου, από τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Κυριάκου Μάτση μέχρι τη συμβολή της με την οδό Παπαφλέσσα, συνολικού μήκους 200 μέτρων περίπου, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΣΧ)