Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-08-2023 15:26

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στις Επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας


1. Εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης αγωγού σε τμήμα του δρόμου Ε602 Ζακάκι-Ασώματος

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από την Τρίτη 22/08/2023 μέχρι την Τρίτη 12/09/2023, από τις 07:00 μέχρι τις 18:00 καθημερινά εκτός Κυριακής, θα εκτελούνται εργασίες εκσκαφής και τοποθέτησης αγωγού για τις ανάγκες του ΣΥΛ από ιδιωτική Εργοληπτική Εταιρεία, σε τμήμα του δρόμου Ε 602 Ζακάκι - Ασώματος.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών και κατά τις υπόλοιπες ώρες θα κλείνει η μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά πάσα στιγμή σε μήκος 120 μ. περίπου και η διαχείριση της τροχαίας κίνησης θα γίνεται με προσωρινά φώτα τροχαίας.


2. Εργασίες κατασκευής λεωφορειολωρίδας στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, περιοχή Στροβόλου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 28/08/2023, από τις 20:00 μέχρι και τις 05:00, θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής λεωφορειολωρίδας στο έρεισμα και την αριστερή λωρίδα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Λευκωσίας, από τον κόμβο της Βιομηχανικής Περιοχής Στροβόλου μέχρι και τη συμβολή των φώτων τροχαίας με τη Λεωφόρο Αθαλάσσας, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία.


Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

(ΜΒ/ΣΧ)