Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

24-08-2023 13:01

Το Τμήμα Γεωργίας διοργανώνει σεμινάριο για χορήγηση Πιστοποιητικού Κατάρτισης Συμβούλου Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων

Το Τμήμα Γεωργίας του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σε συνεργασία με το Συμβούλιο Γεωπόνων, στα πλαίσια υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Δράσης (Ε.Σ.Δ.) για την ορθολογική χρήση των φυτοπροστατευτικών προϊόντων, ανακοινώνει τη διοργάνωση του 4ου Σεμιναρίου για τη χορήγηση Πιστοποιητικού Κατάρτισης Συμβούλου Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων.

Το Σεμινάριο θα είναι διήμερο και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 8 π.μ. - 3 μ.μ., στο Κέντρο Γεωργικής Εκπαίδευσης (ΚΕΓΕ) Λεμεσού, που βρίσκεται στο Επαρχιακό Γεωργικό Γραφείο Λεμεσού (Αγχίστου 4, 3048 Ζακάκι). Η παρακολούθηση του σεμιναρίου από τους συμμετέχοντες είναι υποχρεωτική και τις δύο μέρες της εκπαίδευσης.

Το Σεμινάριο αφορά γεωπόνους και δασολόγους που θέλουν να διαπιστευτούν ως Σύμβουλοι Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων και δεν έχουν συμμετάσχει σε προηγούμενα σεμινάρια κατάρτισης Συμβούλων.

Για συμμετοχή στο Σεμινάριο, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης Χορήγησης Πιστοποιητικού Κατάρτισης Σύμβουλου Φυτοπροστατευτικών Προϊόντων στην κυβερνητική πύλη gov.cy. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η 15η Σεπτεμβρίου 2023.

Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης καθώς και πληροφορίες για την υποβολή της αίτησης και το Σεμινάριο είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του Τμήματος Γεωργίας, στη σχετική ανακοίνωση.

Για σχετικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 22408569 και 22408633.

(ΑΦ/ΣΧ)