Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-11-2023 11:49

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λάρνακας και Λευκωσίας

1. Εργασίες σε φρεάτια στον δρόμο Καλού Χωριού – Μοσφιλωτής στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει το κοινό ότι στις 07 Νοεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 09:00 - 12:00, θα εκτελούνται εργασίες σε φρεάτια από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών στον δρόμο Καλού Χωριού – Μοσφιλωτής, στη Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμήμα της μίας λωρίδας του δρόμου τοπικά πάνω από φρεάτια και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας, με τη χρήση σήμανσης STOP & GO.

2. Εργασίες αντικατάστασης παροχών (crossing) υποστατικών στην Αραδίππου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενημερώνει το κοινό ότι στις 07 Νοεμβρίου 2023 μεταξύ των ωρών 08:00 - 16:00, θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης παροχών (crossing) υποστατικών από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λάρνακας, στη Λεωφόρο Μακαρίου στην Αραδίππου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου από τη συμβολή της με την οδό Δημητράκη Κουμανταρή μέχρι τη συμβολή της με την οδό Έκτωρος και από τις δύο κατευθύνσεις (εναλλάξ) και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

3. Εργασίες ανύψωσης επίπλων με τη χρήση κινητού γερανού στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη, στη Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, μεταξύ των ωρών 05:00 - 15:00, στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία, στο ύψος της συμβολής με τη Νικοκρέοντος και για απόσταση 100 μέτρων περίπου θα εκτελούνται εργασίες ανύψωσης επίπλων με τη χρήση κινητού γερανού.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο δρόμος με κατεύθυνση προς το κέντρο της Λευκωσίας θα παραμείνει κλειστός για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Κώστα Χατζοπούλου και Γιάννη Κρανιδιώτη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΘ/ΝΓ)