Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-02-2024 16:02

Ο επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας θα συμμετάσχει σε αποστολή αντιπροσωπείας της Συνέλευσης στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και στο Βέλγιο

O βουλευτής κ. Πανίκος Λεωνίδου, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας στη Διακοινοβουλευτική Συνέλευση της Ορθοδοξίας (ΔΣΟ) και Μέλος της Διεθνούς Γραμματείας της Συνέλευσης, μεταβαίνει στο Σαράγεβο για να συμμετάσχει σε αποστολή αντιπροσωπείας της Συνέλευσης στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη και στο Βέλγιο. Τον κ. Λεωνίδου θα συνοδεύει ο Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων Α’ της Βουλής κ. Βασίλης Κοιλιαρής.  

Στο Σαράγεβο, η αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις με πολιτικούς, πολιτειακούς και θρησκευτικούς φορείς. Τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου, τα μέλη της αντιπροσωπείας θα συμμετάσχουν σε συνέδριο που θα φιλοξενήσει το Κοινοβούλιο της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, με θέμα τον ρόλο των κοινοβουλευτικών και θρησκευτικών ηγετών στην οικοδόμηση της ειρηνικής συνύπαρξης στον κόσμο.

Στις Βρυξέλλες η αντιπροσωπία θα παραστεί σε εκδήλωση παρουσίασης του αφιερωματικού τόμου της ΔΣΟ με τίτλο «Αγία Σοφία: Οι Ναοί της του Θεού Σοφίας ανά τον Κόσμο» και της ομώνυμης έκθεσης φωτογραφιών στο Ορθόδοξο Κέντρο Ambiorix, την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η ΔΣΟ, η Ιερά Μητρόπολη Βελγίου και το Δίκτυο Ελλήνων Βρυξελλών «Αργώ». Κύριος ομιλητής θα είναι ο κ. Λεωνίδου.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)

Σχετικά Ανακοινωθέντα