Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-02-2024 10:47

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

1. Εργασίες τοποθέτησης περίφραξης στο Ενεργειακό Κέντρο Βασιλικού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 αρχίζουν οι εργασίες τοποθέτησης περίφραξης στο Ενεργειακό Κέντρο Βασιλικού, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι τον Φεβρουάριο 2025.

Το Έργο περιλαμβάνει την κατασκευή περίφραξης συνολικού μήκους εννέα χιλιομέτρων περίπου. Σε περίπτωση που κάποιες από τις εργασίες επηρεάσουν την τροχαία κίνηση το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα προβεί στις απαραίτητες ανακοινώσεις εγκαίρως.

 

2. Εργασίες στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους

Το Γραφείο Μηχανικού Έργου του Αυτοκινητόδρομου Αστρομερίτη – Ευρύχου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, μεταξύ των ωρών 12:00 – 13:00, θα γίνεται ολιγόλεπτη διακοπή της κυκλοφορίαςλόγω εργασιών στον υπεραστικό δρόμο Λευκωσίας – Τροόδους, στην περιοχή Ατσά, παρά το χωριό Κουτραφά.

 

3. Εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στην Επαρχία Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι και την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, μεταξύ των ωρών 20:00 με 05:30 της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του ασφαλτικού οδοστρώματος στους πιο κάτω δρόμους της Επαρχίας Λευκωσίας:

  1. Αερογέφυρα Καλαμών στον Στρόβολο (στον αυτοκινητόδρομο Α1 Λευκωσίας – Λεμεσού και Λεμεσού – Λευκωσίας).
  2. ΓΣΠ: Στον αυτοκινητόδρομο Α1 από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ προς Λευκωσία.
  3. Στρόβολος: Μεταξύ Αλεξανδρουπόλεως – Πύθωνoς – Καντάρας.
  4. Προεδρικού Μεγάρου: Από κυκλικό κόμβο Προεδρικού μέχρι τα φώτα τροχαίας Αγίων Ομολογητών (Corner).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΦ/ΓΣ)