Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

12-03-2024 18:34

Συνάντηση του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων με τον Δήμαρχο Στροβόλου αναφορικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά την ανάπλαση της Λεωφόρου Τσερίου

Σε συνάντηση του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και του Δημάρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους έγινε ενημέρωση από τον Δημοτικό Μηχανικό του Δήμου Στροβόλου για το έργο ανάπλασης της Λεωφόρου Τσερίου.

Η ενημέρωση έγινε παρουσία του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αντώνη Κουτσούλλη, του Διευθυντή των Δημοσίων Έργων κ. Λευτέρη Ελευθερίου, καθώς και αρμόδιων Λειτουργών τόσο του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, όσο και του Δήμου Στροβόλου. 

Σε αυτή παρουσιάστηκαν οι μελέτες για την τμηματική υλοποίηση του έργου και για τη διαχείριση της τροχαίας κίνησης κατά τον χρόνο εκτέλεσης των κατασκευαστικών εργασιών.

Εκ μέρους του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων θα εξευρεθούν τρόποι υποβοήθησης της διατήρησης της εμπορικότητας της λεωφόρου, καθώς και αποσυμφόρησης της τροχαίας κίνησης που αναμένεται να υπάρξει κατά τη διάρκεια των εργασιών.

 

(ΣαΠ/ΝΖ/ΑΦ)