Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-06-2024 13:18

Συναυλίες υπό τον τίτλο «You will find me in the Garden» θα διεξαχθούν στον κήπο της Κρατικής Πινακοθήκης – Majestic

Το Τμήμα Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού ανακοινώνει τη διεξαγωγή σειράς από gardenside συναυλίες στον κήπο της Κρατικής Πινακοθήκης – Majestic επιμελημένες από τον Παναγιώτη Μηνά του Pyrgatory Studios.

Τέσσερις βραδιές μουσικής, από τον Ιούνιο μέχρι και τον Οκτώβριο 2024, θα ζωντανέψουν τα γλυπτά και τη χλωρίδα του κήπου, με ήχους και προβολές να γεμίζουν τον χώρο στις καλοκαιρινές αυτές νύχτες. Νέοι, γνωστοί και avant-garde μουσικοί θα εμπλουτίσουν τη βραδιά με ποικίλους ήχους, προωθώντας τη συνεργασία και τον αυτοσχεδιασμό. Ηλεκτρονικά ηχοχρώματα αλλά και ζωντανές ερμηνείες με κιθάρες, φλάουτο και κρουστά θα συνθέτουν το σκηνικό. Μετά από κάθε συναυλία, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με τη μόνιμη έκθεση της Κρατικής Πινακοθήκης και να απολαύσετε τον κήπο με μουσικές επιλογές από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Τα ονόματα των καλλιτεχνών και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται λίγες μέρες πριν από τις συναυλίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Κρατικής Πινακοθήκης και του Pyrgatory Studios (@majesticstategallery και @pyrgatory.studios).

Η πρώτη συναυλία ξεκινά την Παρασκευή, 14 Ιουνίου στις 20:00, με τη δύση του ηλίου, με τον ISEL σε modular synthesizers και με ειδική προσκεκλημένη την Εύα Σταύρου στο φλάουτο. Η συναυλία θα προσφέρει μια οπτικοακουστική εμπειρία, που θα περιλαμβάνει αυτοσχεδιαστική ηχητική σύμπραξη των δύο καλλιτεχνών με τη συνοδεία βιντεοπροβολών.

Οι συναυλίες είναι ανοικτές για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση μέσω γραπτού μηνύματος στο: 99 883150, προσκομίζοντας τα στοιχεία: Όνομα και αριθμός ατόμων.

ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – Majestic
Λεωφ. Στασίνου & Κρήτης 1, 1060 Λευκωσία
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 – 16:45, Σάββατο 10:00 – 12:45
Επικοινωνία:
+357 22 458228
stategallery@culture.gov.cy
Facebook: Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης- Majestic Instagram: majesticstategallery

(EK)