Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-11-2018 14:15

Συναντήσεις του Υπουργού Τουρισμού στο Λονδίνο στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης World Travel Market London 2018

O Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης συναντήθηκε σήμερα, στο Λονδίνο, με εκπροσώπους μεγάλων αεροπορικών εταιρειών και οργανωτών ταξιδίων του Ηνωμένου Βασιλείου, στο πλαίσιο της διεθνούς τουριστικής έκθεσης World Travel Market (WTM) London 2018.

Κατά τις συναντήσεις, στις οποίες συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ) κ. Άγγελος Λοΐζου, ο Υπουργός Τουρισμού παρουσίασε στα στελέχη των εταιρειών το αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν της Κύπρου και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν στην αύξηση των προγραμμάτων και των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων προς τη χώρα μας.

Ενωρίτερα το πρωί, ο κ. Λακκοτρύπης συναντήθηκε στο περίπτερο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, με την Υπουργό Τουρισμού της Ελλάδας κα Έλενα Κουντουρά και συζήτησαν τρόπους διεύρυνσης της συνεργασίας Κύπρου και Ελλάδας στον τομέα του τουρισμού. Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο περιοδείας στους χώρους της έκθεσης και στο περίπτερο του ΚΟΤ, ο κ. Υπουργός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τουριστικούς φορείς και επαγγελματίες από την Κύπρο, ενώ παραχώρησε συνεντεύξεις σε διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο ειδήσεων και σε διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Απόψε, ο Υπουργός Τουρισμού θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη δεξίωση που συνδιοργανώνουν κάθε χρόνο, με την ευκαιρία της WTM London 2018, το Υπουργείο, ο ΚΟΤ και η Ύπατη Αρμοστεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

________________

ΔΚ/ΣΧ