Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-03-2018 08:49

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 1ης Μαρτίου 2018 μέχρι και τις 06:00 της 2ας Μαρτίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια, έντεκα πυρκαγιές, έντεκα ειδικές εξυπηρετήσεις και σε μια ψευδή κλήση.
 
Η ώρα 17:50 λήφθηκε κλήση για τροχαίο δυστύχημα  στον  παραλιακό  δρόμο  Ζυγιού  πριν από το  πεδίο  βολής  Ζυγιού.  Αυτοκίνητο  μάρκας Opel  Astra   παρέκκλινε  της  πορείας  του  και  συγκρούστηκε με πάσσαλο  της  ΑΗΚ,  ο  οποίος  αποκόπηκε. Ανταποκρίθηκε η ΕΜΑΚ με ομάδα και όχημα διάσωσης. Ο  οδηγός  του  οχήματος  ηλικίας 65 ετών αποπαγιδεύτηκε  με  τη  χρήση  υδραυλικών  διασωστικών  εργαλείων και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες, σε συνεργασία με την Υπηρεσία  Ασθενοφόρων, μεταφέρθηκε  με  ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του  Νοσοκομείου  Λάρνακας. Οι συνθήκες  κάτω από τις οποίες  συνέβηκε το δυστύχημα  εξετάζονται από την Αστυνομία. 
 
Η ώρα 17:50 λήφθηκε κλήση πυρκαγιά  σε  όχημα  μάρκας  MERCEDES  E220, το οποίο ήταν  σταθμευμένο  σε ιδιωτικό  χώρο  στάθμευσης  της  οικίας,  στο  χωριό  Επισκοπή,  στη  Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε  ο Πυροσβεστικός  Σταθμός Μονοβόλικου  με ένα πυροσβεστικό όχημα.  Η πυρκαγιά  σβήστηκε  με  λάστιχο  κήπου,  από  συγγενή  του  ιδιοκτήτη  πριν από την  άφιξη  της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία  διεξήγαγε τελική κατάσβεση. Το όχημα  έπαθε  εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία  με την Αστυνομία. 
-------------------     
ΜΛ