Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-03-2019 08:37

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 4ης Μαρτίου 2019 μέχρι και τις 06:00 της 5ης   Μαρτίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 22 κλήσεις για βοήθεια, έξι πυρκαγιές, δεκαπέντε ειδικές εξυπηρετήσεις και σε μία ψευδή κλήση.

Η ώρα 22:39 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στον χώρο στάθμευσης του Αμφιθέατρου Μουταγιάκας, στην Λεμεσό. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου, με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22:56. Το μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Volkswagen Golf βρισκόταν σταθμευμένο και ακινητοποιημένο για αρκετό διάστημα, στον χώρο στάθμευσης του Αμφιθέατρου. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Η ώρα 01:45 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στην οδό Κυριάκου Ποταμού, στην Σωτήρα. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου, με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 01:58.  Το μηχανοκίνητο όχημα μάρκας TOYOTA AURIS, βρισκόταν σταθμευμένο στον δρόμο. Από τη πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΛ/ΣΧ)