Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-03-2019 17:19

Διευθετήσεις για επισκέψεις του κοινού και οργανωμένων συνόλων για την Έκθεση Φωτογραφίας «Το Υπουργείο Εξωτερικών διά μέσου των ετών»

Το Υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της πολιτικής για συνεχή διεύρυνση της αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες, ανακοινώνει ότι η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο: «Το Υπουργείο Εξωτερικών διά μέσου των ετών» θα είναι ανοικτή για το κοινό κάθε Τετάρτη (εκτός δημοσίων αργιών), από τις 11 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ., για την περίοδο 20 Μαρτίου μέχρι και 19 Ιουνίου 2019.

Ο περιορισμός του ωραρίου είναι ,δυστυχώς, αναγκαίος λόγω του ότι η έκθεση είναι εγκατεστημένη σε πολυδύναμο χώρο εντός του Υπουργείου Εξωτερικών, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά για υπηρεσιακούς σκοπούς και εκδηλώσεις.

Πέραν των πιο πάνω, ειδικές διευθετήσεις θα γίνονται για επισκέψεις από οργανωμένα σύνολα και ομάδες, κατόπιν πρότερης επικοινωνίας με το Τμήμα Επικοινωνίας και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε τηλεφωνικώς στον αριθμό 22651299 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση comunit@mfa.gov.cy

Η έκθεση φωτογραφίας «Το Υπουργείο Εξωτερικών διά μέσου των ετών» αποτυπώνει με τη βοήθεια 500 και πλέον φωτογραφιών αρχείου τη δράση και το έργο του Υπουργείου Εξωτερικών από την Ανεξαρτησία μέχρι και το τέλος του 2017, με τη μορφή ενός χρονολογίου που είναι συνδεδεμένο με τις κυριότερες στιγμές στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Τα κείμενα της έκθεσης, που εγκαινιάστηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2019 από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη και τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, είναι γραμμένα στην ελληνική, τουρκική και αγγλική.

(/ΣΧ)