Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-01-2018 11:15

Προεδρικές Εκλογές 2018: Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατία κ. Γιώργος Λιλλήκας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Γιώργος Λιλλήκας άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στο Λύκειο Ακροπόλεως (Κέντρο Δ’), στον Στρόβολο.

 

Μιλώντας στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο, ο κ. Λιλλήκας είπε πως η σημερινή ημέρα αποτελεί γιορτή, αφού η Δημοκρατία δίνει το δικαίωμα στους πολίτες να καθορίσουν με την ψήφο τους το μέλλον της χώρας. Εξέφρασε δε την ελπίδα πως δεν θα υπάρχει σημαντική αποχή και κάλεσε όλους τους πολίτες να ασκήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα και με τη δική τους ψήφο να αποφασίσουν οι ίδιοι για την πορεία της χώρας και το μέλλον των παιδιών τους.

 

«Τα προβλήματα και οι προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας είναι πολλά και μεγάλα» τόνισε ο κ. Λιλλήκας, εκφράζοντας την ελπίδα πως «όλα όσα έγιναν μέχρι στιγμής θα μείνουν πίσω μας και μετά τις εκλογές θα μας βρει η κατοχή ενωμένους, με ενωμένες δυνάμεις και κυρίως ενωμένη την κοινωνία, για να κερδίσουμε το στοίχημα του 21ου αιώνα».

 

___________

 

ΜΚΑ/ΕΛ/ΕΙ