Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-02-2020 13:40

Αναφορά Προέδρου Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη για τους προϋπολογισμούς των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που ψηφίζει η Βουλή μας για την έγκριση των προϋπολογισμών νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου.

Η Βουλή έχει ήδη εγκρίνει 43 προϋπολογισμούς τέτοιων νομικών προσώπων έγκαιρα, αφού κατέστη δυνατή η έγκαιρη κατάθεση του συνόλου των προϋπολογισμών αυτών, με μικρές εξαιρέσεις, με αποτέλεσμα οι οργανισμοί αυτοί να λειτουργούν καθόλα νόμιμα στα πλαίσια των προϋπολογισμών τους.

Για τη θετική αυτή εξέλιξη, που προσδοκούμε να καθιερωθεί, οφείλουμε ευχαριστίες στην κυβέρνηση, στους βουλευτές μας και στο προσωπικό της Βουλής.

Κλείνοντας τις αναφορές σας ενημερώνω ότι με βάση τον νέο Κανονισμό της Βουλής θα αναρτώνται στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής νομοσχέδια, προτάσεις νόμου και Κανονισμοί εντός επτά εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της κατάθεσής τους στη Βουλή, για τις παρατηρήσεις και τα σχόλια των πολιτών για ένα δεκαήμερο από την ημερομηνία ανάρτησής τους.

(EK/ΣΧ)