Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-03-2020 09:58

Έργα συντήρησης δρόμων


1. Εργασίες συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο Παραλιμνίου- Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την περίοδο 16/3/2020 – 26/3/2020, από τις 19:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, καθημερινά εκτός Παρασκευής, Σαββάτου, Κυριακής και αργίας, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α3 Παραλίμνι – Λάρνακα από τον κόμβο της Ριζοελιάς μέχρι και τον κόμβο του Αεροδρομίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Παραλίμνι - Λάρνακα σε απόσταση 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται πάντα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

 
2. Εργασίες συντήρησης στο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21/3/2020, μεταξύ των ωρών 07:30 – 09:30, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της εξόδου του Ιδρύματος Χρίστου Στέλιου Ιωάννου, θα εκτελούνται εργασίες τηλεπικοινωνιών στη δεξιά λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Κατά τη διάρκεια  εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει τμήμα της δεξιάς λωρίδας ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις άλλες δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

 
3. Οδικά έργα στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού
Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού του Τμήματος Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 14/3/2020, μεταξύ των ωρών 07:00 - 12:30 και την Κυριακή 15/3/2020, μεταξύ των ωρών 07:00 - 14:00, στον Παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού, μεταξύ των κυκλικών κόμβων Αγ. Φύλας και Πολεμιδιών, θα εκτελούνται από ιδιωτική Εταιρεία, για Συμβόλαιο του Τμήματος Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, εργασίες αντικατάστασης λαμπτήρων σε τύπου LED.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, με κατεύθυνση από Λεμεσό προς Λευκωσία και αντιστρόφως θα κλείνει η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας σε μήκος 2χλμ. περίπου και η διακίνηση της τροχαίας θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

 Το Τμήμα Δημοσίων Έργων και το Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

 


(ΝΝ/ΕΧΡ)