Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-04-2018 12:21

Προεδρεύουσα της Ομάδας του ΕΛΚ στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ορίστηκε η βουλευτής Στέλλα Κυριακίδου

Η επικεφαλής της Κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) βουλευτής κα Στέλλα Κυριακίδου προτάθηκε στις 23 Απριλίου 2018 και ορίστηκε ομόφωνα από το Προεδρείο της Πολιτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ), στην παρουσία και του Προέδρου ΕΛΚ Ευρώπης κ. Joseph Daul, ως Προεδρεύουσα της Ομάδας στη Συνέλευση.

Ο διορισμός της κας Κυριακίδου στην προεδρία της Ομάδας του ΕΛΚ έγινε μετά από την αναστολή της προεδρίας του νυν Προέδρου της, Ρουμάνου βουλευτή κ. Cezar Florin Preda, λόγω του οποίου το όνομά του αναφέρεται στην Έκθεση της Ανεξάρτητης Διερευνητικής Επιτροπής περί ισχυρισμών διαφθοράς μελών της Συνέλευσης, που δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2018.

Ως Προεδρεύουσα, η κα Κυριακίδου θα εκπροσωπεί την Πολιτική Ομάδα του ΕΛΚ, μεταξύ άλλων, στις συνεδρίες του Προεδρείου και της Προεδρικής Επιτροπής της Συνέλευσης, καθώς και στην Ολομέλεια της ΚΣΣΕ, στη Μόνιμη Επιτροπή και στις συνεδρίες του ΕΛΚ Ευρώπης.

(ΜΛ/ΕΙ)