Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-09-2020 11:04

Ανακοίνωση αναφορικά με τις εργασίες της 75ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Στο πλαίσιο της 75ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, θα προβληθούν δύο βιντεοσκοπημένες ομιλίες του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Στη συνάντηση Υψηλού Επιπέδου για την 75η επέτειο του ΟΗΕ, η οποία θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ο 49ος ομιλητής σύμφωνα με την προκαταρκτική λίστα ομιλητών. Η βιντεοσκοπημένη ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας η οποία είναι διάρκειας 3 λεπτών αναμένεται να προβληθεί γύρω στη 1:00 μ.μ. (τοπική ώρα).

Η Σύνοδος της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθεί από τις 22-26 και 29 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 9:00 μ.μ. (ώρα Νέας Υόρκης). Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας θα προβληθεί την Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, γύρω στις 9:45-10:00 π.μ. (τοπική ώρα) σύμφωνα με την προκαταρκτική λίστα των ομιλητών.

Όλες οι ομιλίες θα προβάλλονται μέσω των πιο κάτω συνδέσμων:

https://gadebate.un.org/generaldebate75/en/

http://webtv.un.org/

United Nations channel on YouTube https://www.youtube.com/unitednations

Facebook https://www.facebook.com/UNWebTV

Twitter https://twitter.com/UNWebTV

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση Υψηλού Επιπέδου για την 75η επέτειο του ΟΗΕ, η Τουρκία θα είναι 12ος ομιλητής ενώ για τη Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης, o Τούρκος Πρόεδρος θα μιλήσει την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου το πρωί, αμέσως μετά τη Βραζιλία και τις ΗΠΑ.

(ΕΚ/ΕΧΡ)