Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

02-10-2020 11:17

Συλλυπητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης του Κουβέιτ

Ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρης Συλλούρης, απέστειλε σήμερα συλλυπητήρια επιστολή στον Πρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης του Κράτους του Κουβέιτ κ. Marzouq Ali M. Al-Ghanim για τον θάνατο του Εμίρη της χώρας Sabah Al - Ahmad Al - Jaber Al - Sabah.

Στην επιστολή του, ο κ. Συλλούρης εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια όλων των Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων  και του ιδίου προσωπικά προς τον λαό και την ηγεσία του Κουβέιτ. Ο Εμίρης  Sabah,  αναφέρει ο Πρόεδρος της Βουλής,  υπήρξε ένας χαρισματικός, διεθνώς σεβαστός ηγέτης και διαμεσολαβητικός παράγοντας στις περιφερειακές διενέξεις, ενώ πρωτοστάτησε με το φιλανθρωπικό του έργο στη Μέση Ανατολή και αλλού.  Το Κουβέιτ έχασε τον μεγάλο του ηγέτη και η Κύπρος έναν πιστό φίλο που τη στήριξε στις προσπάθειες για διερεύνηση της τύχης των αγνοουμένων, καταλήγει στην επιστολή του  ο κ. Συλλούρης.

Ο κ. Συλλούρης, θα υπογράψει σήμερα, στις 13.00, το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον χαμό του Εμίρη Sabah στην Πρεσβεία του Κουβέιτ στη Λευκωσία.

ΣΣ/ΕΧΡ