Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-10-2020 11:32

Αναφορά του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρη Συλλούρη για τις δραστηριότητες των Παράλληλων Βουλών

Συνεδρία Ολομέλειας 9ης Οκτωβρίου 2020

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,

Παράλληλα με τις δραστηριότητες που αναπτύσσει η Παράλληλη Βουλή και οι Επιτροπές της, διοργανώνονται επίσης και εκδηλώσεις στη βάση διαφόρων θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία. 

Συγκεκριμένα, στις 15 Οκτωβρίου 2020, στις 5.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο η Επιτροπή Θεμάτων Πρεσβυτέρων Πολιτών της Παράλληλης Βουλής για την Κοινωνία των Πολιτών και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνδιοργανώνουν συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα «Η τρίτη ηλικία στην Κύπρο: υγιής και ενεργός γήρανση».  Στις 20 Οκτωβρίου 2020, η Επιτροπή Αθλητισμού της Παράλληλης Βουλής για τον Πολιτισμό και το Γραφείο της Επιτρόπου για την Ισότητα των Φύλων, συνδιοργανώνουν εκδήλωση με θέμα «Ισότητα των φύλων στον αθλητισμό: ανοίγοντας τον δρόμο».

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω ότι στις 22 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η Ιδρυτική Σύνοδος της 7ης νέας Παράλληλης Βουλής για την Επιχειρηματικότητα.  Θα σας σταλεί η σχετική Ημερήσια Διάταξη.  

Η συμμετοχή σας στις εν λόγω εκδηλώσεις σας παρέχει τη δυνατότητα να αφουγκραστείτε τις ανησυχίες και τα προβλήματα των πολιτών και να συμβάλετε στην επίλυσή τους.

(ΕΧ/ΕΧΡ)