Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-11-2020 12:48

Διαδικτυακό Επιστημονικό Συνέδριο «Ο Θεσμός της Βουλής των Αντιπροσώπων (1960 -2020)»

Κορυφαίο επιστημονικό συνέδριο για τις κοινοβουλευτικές σπουδές στην Κύπρο συνδιοργανώνουν η Βουλή των Αντιπροσώπων και η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στις 23 και 24 Νοεμβρίου 2020.

Το διήμερο συνέδριο, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά, λόγω της έξαρσης της πανδημίας κορωνοϊού, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συμπλήρωσης εξήντα χρόνων λειτουργίας της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σε αυτό θα συμμετέχουν ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, ερευνητές και τεχνοκράτες, καθώς και μέλη του κοινοβουλίου.  Τις εργασίες κατά την τελετή έναρξης του συνεδρίου θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δρ Αδάμος Αδάμου. Χαιρετισμούς θα απευθύνουν, επίσης, και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού βίου.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά συνέδρια που έχουν οργανωθεί στη χώρα μας, με 12 συνολικά θεματικές συνεδρίες και 71 συμμετέχοντες.

Το συνέδριο θα είναι ανοικτό στην επιστημονική κοινότητα, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη και θα μεταδίδεται ζωντανά στο Facebook: @UNICSchoolOfLaw και στο YouTube: UNIC School of Law. Προεγγραφές για όσους επιθυμούν να λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης γίνονται μέσω Eventbrite: www.eventbrite.com/e/128014640235.

(ΕΚ/ΣΧ)