Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-11-2020 15:02

Εργασίες από το Τμήμα Δημοσίων Έργων στις επαρχίες Λευκωσία και Λεμεσό

  1. Εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων στη συμβολή των οδών Νεχρού και Κινύρα, στη Λευκωσία

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, ανακοινώνει ότι από την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 από τις 6 π.μ. μέχρι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 3 μ.μ. στη συμβολή των οδών Νεχρού και Κινύρα στη Λευκωσία θα εκτελούνται διάφορες εργασίες κατασκευής πεζοδρομίων.  

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα παραμένει κλειστή η αριστερή λωρίδα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην  άλλη λωρίδα κυκλοφορίας.

  1. Εργασίες μικροσκάμματος στον παλαιό δρόμο Πάφου-Λεμεσού

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, ανακοινώνει ότι την περίοδο 18 Νοεμβρίου 2020 -  18 Δεκεμβρίου 2020 από τις 7 π.μ. μέχρι τις 4 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββάτων και Κυριακών, στον παλαιό δρόμο Πάφου - Λεμεσού (Β6) από τον Αστυνομικό Σταθμό Πισσουρίου και σε μήκος 3,5 χλμ. με κατεύθυνση προς Πάφο, θα εκτελούνται εργασίες μικροσκάμματος από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών για τοποθέτηση καλωδίων.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 80 μ. περίπου και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας και θα γίνεται διαχείριση της τροχαίας κίνησης με το σύστημα “STOP & GO”.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.

(ΕΙ)