Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-04-2022 11:25

Διαδικτυακό Σεμινάριο / Webinar από το ΜΙΔ με τίτλο «Η σημασία και τα οφέλη της θετικής επικοινωνίας»

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο Διεύθυνσης (ΜΙΔ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή δωρεάν διαδικτυακού σεμιναρίου με τίτλο «Η σημασία και τα οφέλη της θετικής επικοινωνίας» διάρκειας 2 ωρών. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 12/04/2022 από τις 6:00μμ μέχρι 8:00μμ με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (διαδικτυακά).

Το σεμινάριο αυτό αποσκοπεί να δώσει στους συμμετέχοντες και συμμετέχουσες τα εφόδια ώστε να κατανοήσουν τη σημαντικότητα της επικοινωνίας και της χρήσης θετικών λέξεων στην καθημερινή μας ζωή.

Η εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η εκπαιδευτική / εργασιακή ψυχολόγος κα Αννίτα Πέτρου, κάτοχος του τίτλου του Chartered Μember από το British Psychological Society (CPsychol) και του πιστοποιητικού EuroPsy από το European Federation of Psychologists. Η κα Πέτρου είναι εξωτερική συνεργάτρια του ΜΙΔ και εισηγήτρια στα μεταπτυχιακά προγράμματα για θέματα προσωπικής ανάπτυξης.

Το σεμινάριο θα μεταδίδεται στον σύνδεσμο:

https://srv2.cyprus-distance-learning.com/webinars/pav-fa7-mmf-cjn

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι / ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν με τον λειτουργό κ. Χρίστο Τσίτσιο Καπετάνιο στο τηλέφωνο 22806142 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ccapetanios@kepa.mlsi.gov.cy.


(ΜΒ/ΕΧΡ)