Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-05-2022 14:54

Συμμετοχή του βουλευτή κ. Χρύση Παντελίδη στην Πανηγυρική Εκδήλωση για τη λήξη των εργασιών της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης

Ο βουλευτής κ. Χρύσης Παντελίδης, μέλος της αντιπροσωπίας της Βουλής των Αντιπροσώπων στη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης, μεταβαίνει μεθαύριο Κυριακή, , στο Στρασβούργο, για να συμμετάσχει στην Πανηγυρική Εκδήλωση για τη λήξη των εργασιών της Διάσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου, Ημέρα της Ευρώπης. Τον κ. Παντελίδη θα συνοδεύει ο Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων κ. Αλέξης Αντωνιάδης.

Κατά την εκδήλωση, οι τρεις Συμπρόεδροι της Διάσκεψης, κ. Guy Verhofstadt, κ. Clément Beaune και κα Dubravka Suica, εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ), του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αντίστοιχα, θα παραδώσουν την Τελική Έκθεση Συμπερασμάτων της Διάσκεψης στους Προέδρους των θεσμικών οργάνων της ΕΕ.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ομιλίες της Προέδρου του ΕΚ κας Roberta Metsola, του Προέδρου της Γαλλίας κ. Emmanuel Macron, ως Προέδρου του Συμβουλίου της ΕΕ κατά το τρέχον εξάμηνο και της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κας Ursula von der Leyen. 


(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)